Vi tilbyr et stort utvalg av  tjenester! Velg en time som passer best for deg.

Allsidig helse er viktig. Hos oss på Vi kan helse -Metro legesenter hjelper vi deg med ulike problemstillinger. Vi tilbyr både allmennleger, spesialiser innenfor ulike fagfelt og til og med tannleger. Vi er opptatt av samarbeid og god kommunikasjon. Her samarbeider legene og tannlegene på tvers av ulike fagfelt. Vi løser dine problemstillinger på best mulig måte og gir deg den beste servicen vi kan. Vi er her for deg. Vi kan helse – vi hjelper deg!

Hudinfeksjon og parasitter (orm/skabb)

Skabb er en liten midd som smitter via hudkontakt mellom mennesker. Man får kløende utslett som er svært ubehagelig. Disse små dyrene kan du ikke se på hudoverflaten, men det du merker av symptomer er den ekstreme kløende smerten. Dette er ofte på kroppen, men ikke hode/hals regionen. Denne lille midden forsvinner ikke av seg selv og må ofte behandles. Dette kan behandles med en krem som inneholder ett midd-middel

Våre hudleger diagnostiserer og behandler plager relatert til hudinfeksjoner og parasitter (f.eks. ringorm eller skabb). Ta kontakt og få time raskt ved infeksjoner for å begrense det.
Meld gjerne fra på forhånd om det mistanke om skabb.