Tenner kan av ulike årsaker få avleiringer av substanser i spytt, farge fra matvarer og drikker og misfarging fra røyking. Da kan de ofte blekes på en skånsom og enkel måte.
I lang tid har vi som tannklinikk fulgt utviklingen av teknologien underveis og vet godt hvilke metoder som bør tas i bruk for å sørge for et skinnende smil og hvite tenner.

Hos oss kommer alltid du som pasient i fokus. På den måten kan du forvente høy kvalitet til en fornuftig pris.

Vi tilbyr 2 metoder for tannbleking:

-Bleking med spesiallaget skinne til bruk på klinikk og hjemme

For bleking brukes en tynn spesiallaget skinne som man sover med eller bruker noen timer hver dag. Tannbleking hjemme tar normalt 4-6 netter om man velger å ligge med skinne om natten.

For de som ikke ønsker å bruke skinne om natten kan bleking også gjøres ettermiddag og kveld, men dette krever noe mer oppfølging og medfører et høyere forbruk av blekemiddel.

-AirFlow saltblåsing

Om du ikke er klar for å gå hele veien til bleking, finnes det en enklere og, ikke minst, langt mindre tidkrevende og kostbar løsning. Med Airflow fjernes misfarging og du går ut fra tannlegekontoret med den reneste munnen du har hatt på lenge!

Vår beliggenhet er perfekt for mange sentrale områder. Vi har i dag pasienter fra hele Oslo og Akershus (Lørenskog, Lillestrøm, Skedsmo, Jessheim, Ullensaker, Rælingen, etc)

Få det blendende hvite smilet tilbake med tannbleking utført hos vår tannleger.

Metro Tannklinikk har kveldsåpent og lørdagsåpent.

Dersom du er ukjent med tannbleking og ønsker mer informasjon er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss. Du vil komme i kontakt med en fagperson som ved hjelp av enkle stikkord kan veilede deg til de rette valgene.

Vi har også direkte oppgjør med HELFO og mulighet til delbetaling via vår samarbeidspartner Cresco.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *