Vi tilbyr et stort utvalg av  tjenester! Velg en time som passer best for deg.

Allsidig helse er viktig. Hos oss på Vi kan helse -Metro legesenter hjelper vi deg med ulike problemstillinger. Vi tilbyr både allmennleger, spesialiser innenfor ulike fagfelt og til og med tannleger. Vi er opptatt av samarbeid og god kommunikasjon. Her samarbeider legene og tannlegene på tvers av ulike fagfelt. Vi løser dine problemstillinger på best mulig måte og gir deg den beste servicen vi kan. Vi er her for deg. Vi kan helse – vi hjelper deg!

clinic room

Rotfyllinger

Tennene våre består av nerver, blodkar og celler. Når bakteriene kommer seg inn til tannens indre kammer blir det betent og det kan oppstå dunkende smerter. Rotfylling er nødvendig for å beholde tannen når tannens nerve er betent eller infisert. Dette er en av de vanligste årsakene til smerte. Ved hjelp av en rotfylling kan man behandle den betente nerven eller rotspissen. Det er viktig for oss at hele behandlingen er smertefri, og det er derfor viktig for oss at pasienten har fått tilstrekkelig med bedøvelse før vi starter prosessen. Dette er en omfattende behandling, men som lar deg beholde din egen tann!

Behandlingen er komplisert og man må forvente to eller tre besøk. Hvert besøk kan ta fra 45 – 60 minutter. Vi gir deg et tidsestimat etter første besøk og legger et behandlingsløp som passer for deg.