Vi tilbyr et stort utvalg av  tjenester! Velg en time som passer best for deg.

Allsidig helse er viktig. Hos oss på Vi kan helse -Metro legesenter hjelper vi deg med ulike problemstillinger. Vi tilbyr både allmennleger, spesialiser innenfor ulike fagfelt og til og med tannleger. Vi er opptatt av samarbeid og god kommunikasjon. Her samarbeider legene og tannlegene på tvers av ulike fagfelt. Vi løser dine problemstillinger på best mulig måte og gir deg den beste servicen vi kan. Vi er her for deg. Vi kan helse – vi hjelper deg!

Periodonti – Tannkjøttsykdommer

Tannkjøttbetennelse er en betennelse i tannkjøttet og vevet rundt tennene. Dette kan komme av bakterier som angriper tannkjøtt, kjevebein og tannfeste som holder tannen på plass. Unngår du å gjøre noe med betennelsen vil konsekvensene være at tennene faller ut. Tannkjøttbetennelse er en av de største årsaken til tanntap hos eldre, og det er derfor viktig å utrede det tidlig slik at man kan forebygge utviklingen.

Tannkjøttbetennelse er en av de største årsaken til tanntap hos eldre,
og det er derfor viktig å utrede det tidlig slik at man kan forebygge utviklingen.

Symptomer du kan oppleve ved Tannkjøttsykdommer:

  • Forandring av farge eller hevelse i tannkjøttet. Det blir ofte en litt mørkere rosa farge på tannkjøttet
  • Blødning ved pussing
  • Følelsen av at det klør i tannkjøttet.
  • Blødning ved bruk av tanntråd
  • Dårlig ånde
  • Ising i tennene, eller generell følsomhet når man drikker og spiser.

Vi hjelper deg å finne ut av hva du trenger og hvordan vi kan forebygge og behandle tannkjøttsykdommer. Våre erfarne tannleger i vår tannklinikk kan legge opp et systematisk program for oppfølging av din sykdom. Ta kontakt med oss i dag. Vi kan helse, og vi hjelper deg!