Vi tilbyr et stort utvalg av  tjenester! Velg en time som passer best for deg.

Gynekolog: Ny telefon 91901204 timebestilling / avbestilling hos gynekolog. Det er redusert tilgjengelighet på telefon pga nedbemanning. Send oss SMS så svarer vi innen kort tid eller kontakt på e-post: post@metrolegesenter.no

Laser Behandling: Timebestilling / avbestilling eller spørsmål kontakt tlf: 48840717. Kan sende SMS eller e-post: post@metrolegesenter.no

 

Krone og andre Tannerstatninger

Dersom tannen har for store skader til å bli reparert med en fylling kan man lage en krone. Dette blir da en erstatning for tannen. Det finnes flere typer kroner. Kronen vil ofte gjenskape funksjon og naturlig utseende, og de kan til og med vare livet ut.

Kronen kan lages av metall, keramikk eller rent gull. Tannlegen vil diskutere de ulike alternativer med deg slik at dere sammen kan komme frem til en løsning som passer best for deg.

Noen av fordelene med krone er:
– har bedre holdbarhet enn fyllinger
– gir mulighet til å reparere en tann som har stor skade
– ser naturlig ut
– gir mindre risiko for fraktur (knekt tann) av rotfylte tenner

Behandlingen gjøres ofte gjennom to besøk:
Under det første besøket formes tannen, og det tas et avtrykk. Etter det sendes avtrykket til tekniker, og det fremstilles en tannkrone som passer perfekt til din tann. Mens du venter, får du en midlertidig krone.
Under det andre besøket, prøves tannkronen. Da passer vi på at du er fornøyd med form, farge og funksjon.

Det finnes også andre tannerstatninger, slik som bro eller stiftkrone.

Alt dette kan du få fikset hos oss.