Vi har ikke Tannlege hos oss foreløpig men vi jobber med saken.

Vi tilbyr et stort utvalg av  tjenester! Velg en time som passer best for deg.

Gynekolog: Ny telefon 91901204 timebestilling / avbestilling hos gynekolog. Det er redusert tilgjengelighet på telefon pga nedbemanning. Send oss SMS så svarer vi innen kort tid eller kontakt på e-post: post@metrolegesenter.no

Laser Behandling: Timebestilling / avbestilling eller spørsmål kontakt tlf: 48840717. Kan sende SMS eller e-post: post@metrolegesenter.no

 

Tannlege i Lørenskog

Tannproblemer er aldri hyggelig. Våre imøtekommende og profesjonelle tannleger er alltid klare til å ta imot deg i klinikken på Lørenskog og gi deg en trygg og god behandling!

Et naturlig valg av tannlege i Lørenskog

Våre Lørenskog tannleger har mye erfaring og tar godt vare på enhver pasient som besøker oss. Vi tilbyr høy kvalitet på alle behandlinger innen tannpleie.

Enten om du behøver en rutinekontroll, rengjøring, tannbleking eller en mer komplisert behandling – kontakt oss på telefon 48840717 og e-post post@metrolegesenter.no eller bestill time direkte på vår nettside. Vi vil gjerne høre fra deg!

Et varmt og hvitt smil

Tilbakemeldinger fra våre pasienter er utrolig viktig for oss. Vi forstår veldig godt at et besøk til tannlegen ikke er noe alle gleder seg til.

Det er nettopp derfor vi fokuserer på at du skal kjenne deg trygg og vite med sikkerhet at ditt smil er i de aller beste hender.

Hvordan velge riktig tannlege?

Det å velge en fast tannlege kan virke vanskelig til tider. Kanskje du tenker på å besøke oss for en rutineundersøkelse eller om det er mer kompliserte behandlinger.

Vi vil gjerne ta en prat med deg for å besvare alle dine spørsmål om hvordan vi kan hjelpe nettopp deg.
Det er viktig for oss å skape en rolig atmosfære der vi har en kontinuerlig dialog om hvilke behov og ønsker du har.

Årsaker til hvorfor våre kunder er fornøyde med våre tannlegetjenester:

  • Behandlinger med lite smerte
  • Et samlet sted for alle dine nødvendige behandlinger
  • Dyktige tannleger med mye erfaring
  • God beliggenhet med parkering
  • Nye systemer og utstyr for den beste behandlingen

Du vil også merke det selv når du besøker oss, at du er ivaretatt og hos oss blir du alltid sett og hørt til enhver tid. Uavhengig om vi får et besøk fra et barn eller en eldre person, vi er like glade i alle våre pasienter.

Ulike behandlinger for tannlege i Lørenskog

Hos oss kan du gjerne utføre en vanlig rutineundersøkelse, eller kanskje du ønsker en tannbleking?

I tillegg til dette er vi også spesialisert innen tannverk, tannkjøttsykdommer, tanngnissing, rotfyllinger og også tannerstatninger.

Hos oss i Vi kan helse kan du se at vi benytter oss av avansert og toppmodernt utstyr, dette fordi vi ønsker å tilby alle våre pasienter en smertefri og effektiv behandling.

La oss finne en time allerede i dag!

Det er ofte slik at tannverk kan komme helt plutselig, det er derfor vi også har utvidet åpningstidene for å kunne enkelt og raskt finne en tid som passer godt for deg. Slik at vi kan fjerne smertene som du måtte ha på en effektiv måte.

Vi har mange tjenester og behandlinger du kan velge mellom her på Vi kan helse legesenter på Lørenskog.
Enten du ser etter en gynekolog, hudlege, tannlege, kosmetisk hudpleie, eller trenger en vaksine. Vi er her.

Vi hører gjerne fra deg! Du kan kontakte oss på e-post post@metrolegesenter.no og telefon 48840717 eller bestille time direkte på vår nettside.

Velkommen skal du være!