Vi tilbyr et stort utvalg av  tjenester! Velg en time som passer best for deg.

Gynekolog: Ny telefon 91901204 timebestilling / avbestilling hos gynekolog. Det er redusert tilgjengelighet på telefon pga nedbemanning. Send oss SMS så svarer vi innen kort tid eller kontakt på e-post: post@metrolegesenter.no

Laser Behandling: Timebestilling / avbestilling eller spørsmål kontakt tlf: 48840717. Kan sende SMS eller e-post: post@metrolegesenter.no

 

Tannklinikk på Lørenskog

Tannpine kan være ufattelig vondt og ubehagelig! Det er absolutt noe vi alle og enhver ønsker å unngå. Heldigvis er det slik at en god rutineundersøkelse ofte bidrar til å forebygge eventuelle problemer som muligens kan forekomme i fremtiden.

Hver enkelt pasient har selvfølgelig sine spesifikke behov og bekymringer. Vår tannklinikk på Lørenskog vil alltid passe på at du som vår pasient vil bli sett, hørt og bli godt ivaretatt.

Når du besøker Vikanhelse vil du raskt bemerke deg en profesjonell, kunnskapsorient og vennlig atmosfære. Alle våre pasienter er svært viktige for oss.

Vi vil gjerne at du kontakter oss på e-post post@metrolegesenter.no, telefon 48840717 eller bestill time direkte på vår nettside. Velkommen skal du være!

En tannklinikk på Lørenskog som passer på deg

Kanskje du ønsker en kontroll, tannrens, tannbleking eller om du vil ha en mer spesifikk behandling av ditt smil. Sammen kan vi finne ut av hvilken behandling som er rett for deg.

Det er mange som har utviklet en tannlegeskrekk eller angst for tannbehandling, det er derfor vi fokuserer på god komfort og en hyggelig dialog når du besøker oss. Du vil merke deg at vi skiller oss ut fra andre ved at vi ser helheten i hele pasienten.

Tannlegeklinikk med moderne utstyr

Vår tannlegeklinikk er et godt sted å besøke. Vårt utstyr er moderne og vi har erfarne spesialister hos oss i Vikanhelse.

Det er ofte slik at når du ser at vi trives med det vi gjør, så vil du også kunne se og oppleve et hyggelig besøk til vår tannklinikk.

Vi har tro på at en god dialog hjelper

En behandling på vår tannklinikk behøver overhodet ikke å være smertefull. Vi vil jobbe på en måte slik at vi kan tilby deg en rask behandling, men i et tempo som passer best for deg. Vårt fokus er å kunne bidra med en smertefri og behagelig behandling, dette kan vi utføre ved at vi setter av tid til en god dialog der vi lytter til dine ønsker.

Du som pasient vil kunne ha en god kommunikasjon med våre tannleger i Lørenskog, dette betyr at dersom du har smerter vil vi alltid tilrettelegge for at behandlingen skal foregå på en trygg og rolig måte.

Besøk vårt tannlegesenter i Lørenskog

Ved jevnlige besøk til vårt tannlegesenter i Lørenskog kan du være med å forebygge eventuelle plager i fremtiden. Slik kan vi oppdage eventuelle problemer i et tidlig stadium.

Når tannverken virkelig griper inn er det viktig for deg at du raskt får en tid for behandling. Vi arbeider hardt med å gi akutt hjelp til de som har større plager, som for eksempel rotfylling.

Både enkle og avanserte behandlinger på vår tannklinikk

For oss er smilet ditt vår lidenskap. Vi blir veldig motiverte både ved å se friske tenner og et godt smil der vi har bidratt med vår kunnskap. Vi utfører både enkle og avanserte tannbehandlinger.

Vi har mange tjenester og behandlinger du kan velge mellom her på Vi kan helse legesenter på Lørenskog.
Enten du ser etter en gynekolog, hudlege, tannlege, kosmetisk hudpleie, eller trenger en vaksine. Vi er her.

Du er hjertelig velkommen til å ringe oss på 48840717, sende oss en e-post til post@metrolegesenter.no, eller bestille time på vår nettside.