Ring oss på telefon 91901204 / 48840717 for timebestilling / avbestilling. SMS-er blir ikke besvart.

Om oss

Vi prøver alltid å holde konkurransedyktige priser på våre behandlinger. Vi jobber hele tiden for at både ansatte og pasienter skal trives hos oss.

Vi kan helse – Metro legesenter, er et privatdrevet lege- og tannlegekontor som holder til i samme bygg som Metro kjøpesenter sentralt på Lørenskog. Vi har gynekologer, hudleger, allmennlege, autorisert laserspesialist og tannleger.


Vi prøver alltid å holde konkurransedyktige priser på våre behandlinger. Mange av våre leger er flerspråklige og behersker flere språk i tillegg til norsk, som for noen er en fordel. Vi jobber hele tiden for at både ansatte og pasienter skal trives hos oss. Du kan se flere av våre behandlinger, fra vaksinasjon, 3D ultralyd for graviditet, rotfyllinger til masse mer.


Under kan du se våre ansatte:

Gyn.lege Azza Elnadjar

Azza tok sin legeutdannelse ved Pierre Marie Curie- Universitetet i Paris. Hun har bred erfaring med gynekologiske problemstillinger. Hun har jobbet med sårbare grupper, og jobbet som lege i velferdsetaten i Oslo. Azza utfører rutineundersøkelser, og ultralydundersøkelser / svangerskapsoppfølging. Hun tilbyr også allmennlegetimer. Azza snakker norsk, fransk, arabisk og engelsk.

Bestill time

Gyn.lege Taskeen Shafiq

Taskeen har 6 års erfaring i gynekologi og fødselshjelp.Hun har jobbet på Kvinneklinikken på Oslo Universitetssykehus i 3 år og på Kvinneklinikken på sykehus i Telemark og i Førde. Hun snakker flytende urdu, punjabi , norsk og engelsk.

Bestill time

Hudlege Weini Habtemariam

Hudlege Weini er godkjent hudspesialist i Norge. Hun tok sin spesialitet innen hudsykdommer i Italia ved Bologna Universitetet (1997-2002). Hun er en erfaren hudlege, og har jobbet på forskjellige hudklinikker i Norge siden 2003, og har erfaring med alle hudtyper. Weini er den legen hos oss som vi anbefaler at tar seg av akne-problematikk. Hun har spesialkompetanse innen hudkreft, dermatologisk kirurgi, fotodynamisk terapi (PDT) og kan ellers mye om de fleste hudsykdommene. Weini er grundig og omsorgsfull.

Bestill time

Ira - Laserspesialist

Ira er vår laserspesialist og injektør. Hun er alltid serviceminded og nøyaktig i utførelsen av laserbehandlingene og andre injeksjonsbehandinger. Hun studerer ellers til tannlege, og er vår solstråle.

Bestill time til laserbehandling

Tannlege Angelina Grønli

Angelina har lang praktisk erfaring som tannlege i kirurgi (tanntrekking), endodonti (rotfyllinger), periodonti (behandling av tannkjøttsykdommer) og i protetikk (erstatning av tenner med kroner og bro), utfører estetisk tannbehandling: restaurering tenner med kompositt , tannbleking. Angelina behandler pasienter med tannlegeskrekk.

Bestill time

Sayed - Tannhelsesekretær og vaksinatør

Sayed er en flink tannhelsesekretær med over 8 års erfaring. Han har også tidligere jobbet som farmasøyt og som apotektekniker. Sayed er alltid blid og imøtekommende. Sayed er også kompetent til å sette vaksiner.

Bestill time

Ismahan

Ismahan har overordnet ansvar for driften hos ViKanHelse - Metrolegesenter. Hun er en blid jente, som er opptatt av kundeservice og er her for å svare på alle spørsmål.

Tannlege Ifrah Ahmed

Ifrah Ahmed er en blid og hyggelig tannlege som fullførte studiene sine ved UIO sommeren 2019. Hun jobber som tannlege i det offentlige i Gausdal Kommune.  Ifrah brenner for å gi sine pasienter behandling der hun fokuserer på kvalitet og god kommunikasjon. Hun har erfaring med utredning av alle sykdommer og problemstillinger i munnhulen. Hun er flerspåkelig, og snakker urdu og engelsk i tillegg til norsk. Hun vil være tilgjengelig torsdag til lørdag. 

Bestill time