Ring oss på telefon 48840717 for timebestilling / avbestilling. SMS-er blir ikke besvart.

Om oss

Vi prøver alltid å holde konkurransedyktige priser på våre behandlinger. Vi jobber hele tiden for at både ansatte og pasienter skal trives hos oss.

Vi kan helse – Metro legesenter, er et privatdrevet lege- og tannlegekontor som holder til i samme bygg som Metro kjøpesenter sentralt på Lørenskog. Vi har gynekologer, hudleger, allmennlege, autorisert laserspesialist og tannleger.
Vi prøver alltid å holde konkurransedyktige priser på våre behandlinger. Mange av våre leger er flerspråklige og behersker flere språk i tillegg til norsk, som for noen er en fordel. Vi jobber hele tiden for at både ansatte og pasienter skal trives hos oss.
Under kan du se våre ansatte:

Gynekolog Pavol Zubor

Pavol har 19 års erfaring som spesialist i gynekologi og fødselshjelp. Han har jobbet ved flere store sykehus i Europa og i Norge. I dag som overlege på Radiumhospitalet OUS. Der er han mest fokusert på premaligne lidelser, gyn. kreft behandling, fremfall / lekkasjeproblematikk og endometriose. Pavol utreder og behandler alle gynekologiske sykdommer og problemstillinger. Han utfører også 3D-ultralyd av gravide og har spesialkompetanse i høyrisiko svangerskapsomsorg (f.eks. premature, truende fødsler, tvillinger eller veksthemning). Pavol er også professor innenfor faget gynekologi.

Bestill time

Gynekolog Aiva Lauzikiene

Aiva har 34 år erfaring i fødselshjelp og kvinnesykdommer. Hun har jobbet som overlege i fødselshjelp og kvinnesykdommer siden 2009 på sykehuset Innlandet. Hun tar 3D og 4D ultralyd av foster, og behandler alle gynekologiske problemstillinger. Hun snakker flytende norsk, litauisk, russisk, og engelsk.

Bestill time

Gyn.lege Azza Elnadjar

Azza tok sin legeutdannelse ved Pierre Marie Curie- Universitetet i Paris. Hun har bred erfaring med gynekologiske problemstillinger. Hun har jobbet med sårbare grupper, og jobbet som lege i velferdsetaten i Oslo. Azza utfører rutineundersøkelser, og ultralydundersøkelser / svangerskapsoppfølging. Hun tilbyr også allmennlegetimer. Azza snakker norsk, fransk, arabisk og engelsk.

Bestill time

Gyn.lege Taskeen Shafiq

Taskeen har 6 års erfaring i gynekologi og fødselshjelp.Hun har jobbet på Kvinneklinikken på Oslo Universitetssykehus i 3 år og på Kvinneklinikken på sykehus i Telemark og i Førde. Hun snakker flytende urdu, punjabi , norsk og engelsk. Hun tar også allmennlegetimer.

Bestill time

Gynekolog Kjell Isachsen Jr.

Kjell har 25 års erfaring som overlege i gynekologi og fødselshjelp ved flere sykehus i Norge og Danmark. Han utreder og behandler alle gynekologiske sykdommer og problemstillinger, og utfører ultralyd og 3D-ultralyd av gravide. Han har spesialkompetanse innenfor blødningsforstyrrelser, fremfallsproblematikk, og urinlekkasje. Kjell tar også allmennlegetimer.

Bestill time

Hudlege Weini Habtemariam

Hudlege Weini er godkjent hudspesialist i Norge. Hun tok sin spesialitet innen hudsykdommer i Italia ved Bologna Universitetet (1997-2002). Hun er en erfaren hudlege, og har jobbet på forskjellige hudklinikker i Norge siden 2003, og har erfaring med alle hudtyper. Weini er den legen hos oss som vi anbefaler at tar seg av akne-problematikk. Hun har spesialkompetanse innen hudkreft, dermatologisk kirurgi, fotodynamisk terapi (PDT) og kan ellers mye om de fleste hudsykdommene. Weini er grundig og omsorgsfull.

Bestill time

Ira - Laserspesialist

Ira er vår laserspesialist. Hun er alltid serviceminded og nøyaktig i utførelsen av laserbehandlingene. Hun studerer ellers til tannlege, og er vår solstråle.

Bestill time til laserbehandling

Tannlege Angelina Grønli

Angelina har lang praktisk erfaring som tannlege i kirurgi (tanntrekking), endodonti (rotfyllinger), periodonti (behandling av tannkjøttsykdommer) og i protetikk (erstatning av tenner med kroner og bro), utfører estetisk tannbehandling: restaurering tenner med kompositt , tannbleking. Angelina behandler pasienter med tannlegeskrekk.

Bestill time

Sayed - Tannhelsesekretær og vaksinatør

Sayed er en flink tannhelsesekretær med over 8 års erfaring. Han har også tidligere jobbet som farmasøyt og som apotektekniker. Sayed er alltid blid og imøtekommende. Sayed er også kompetent til å sette vaksiner.

Bestill time

Kjersti - tannlege -og legesekretær

Kjersti har jobbet på klinikken i 6 år. Hun har ansvaret på legeseiden, utfører lab- tjenester og hjelper tannlegene, og er vår alles gode Kjersti.

Fanny - daglig leder

Fanny har jobbet på Vi kan helse - Metro legesenter siden 2018, og er i dag daglig leder, med overordnet ansvar for den daglige driften for både leger, tannleger og personal.