Legesenter på Lørenskog

Vi er et privat drevet legesenter med spesialister innenfor Gynekologi, dermatologi, fillers og butox og laserbehandlinger. 

Vi gjør alltid det beste vi kan for å ha konkurransedyktige priser, og brenner for å gi deg den beste behandlingen. Alle våre leger har lang erfaring innenfor sitt fagfelt. 

Du finner oss i samme bygg som Metro kjøpesenter. Kontakt oss på telefon 919 012 04 eller sende oss en e-post post@metrolegesenter.no. Du kan også bestille time direkte på vår nettside.

Vi hører gjerne fra deg – Velkommen skal du være!

Få time på dagen hos legesenter på Lørenskog.

Vi er et legesenter og tannlegekontor som alltid jobber hardt for at våre pasienter skal være fornøyde. Hos oss i Vi kan helse kan du få time på dagen. 

Som pasient vil du alltid føle at vi kan dekke dine behov. Vi har spesialister innenfor flere fagfelt slik at vi kan hjelpe deg på best mulig måte. 

Våre hudleger, gynekologer, autoriserte laserspesialister og tannleger står klar til for å hjelpe deg. Sammen kan vi finne den beste veien videre. 

5 gode grunner for å velge oss som ditt legesenter på Lørenskog

Vi er alltid opptatt av at alle våre pasienter skal føle seg trygge og ivaretatt. Enten du trenger time hos en gynekolog. Vårt mål er alltid at du som pasient skal føle deg velkommen.

5 fine grunner for å velge Vi kan helse som ditt legesenter: 

  1. Vi har et stort og bredt utvalg av tjenester
  2. Konkurransedyktige priser
  3. Time på dagen
  4. Mange av våre leger er flerspråklige
  5. Vi er her for våre pasienter

Hvilke ulike behandlinger tilbyr vi hos Vi kan helse legesenter på Lørenskog?

Vi har flere spesialister som jobber innenfor sine fagfelt, men vi samarbeider alltid sammen for å finne den beste planen videre for våre pasienter. 

Enter du ser etter en time hos en hudlege, trenger en vaksine, eller ønsker behandling innen kosmetisk hudpleie – kan du ta kontakt med oss. 

Våre gynekologer tilbyr og et bredt spekter av tjenester og behandlinger. Vi hjelper med rutinekontroll, fremfall og urin-inkontinens, infertilitet og spontan abort, etterkontroll etter kreftbehandling for alle kvinnelige kreftsykdommer, 6 ukers-kontroll etter fødsel og ultralyd som gir svar på 25 minutter. 

Legesenter på Lørenskog med leger som er klare for å hjelpe deg

Våre leger og tannleger er her for å hjelpe deg. Vi har stor tro på at god kommunikasjon og godt samarbeid mellom alle spesialistene våre vil føre til fornøyde pasienter. 

Vi gjør alltid vårt beste for å kunne dekke alle behov du måtte ha og vi har god serviceinnstilling. 

Vi gleder oss til å kunne hjelpe deg videre! Ta kontakt med oss i dag på telefon 919 012 04 eller send oss en e-post post@metrolegesenter.no. Du kan og alltids bestille time her på vår nettside. 

Velkommen til oss i Vi kan helse!