Vi har byttet navn fra Metro legesenter til Vi kan helse.

Vi tilbyr et stort utvalg av  tjenester! Velg en time som passer best for deg.

legesenter

Laserbehandling Oslo med Vi kan helse

Vi kan helse tilbyr laserbehandling til alle våre pasienter. Hos oss vil du finne autoriserte behandlere med mye erfaring innen området for å kunne utføre en trygg og god behandling til enhver tid.

Denne kosmetiske behandlingen for hudpleie er effektiv og tilpasses spesifikt til enhver pasient. Terapauter i Vi kan helse har bred kompetanse for ulike hudproblemer.

Ønsker du å ta en prat med oss slik at vi kan besvare dine spørsmål og bestille en tid kan du ringe 48840717, sende en e-post til post@metrolegesenter.no eller gå direkte til vår side for å bestille tid.

I månedene med mindre sol er det anbefalt å utføre laserbehandlinger for best mulig resultat. Den nyeste teknologien for laserbehandling innen kosmetisk hudpleie kan blant annet brukes på følgende:

● laserbehandling hud
● laserbehandling ansikt
● laserbehandling arr

I tillegg til disse områdene, kan vi også tilby hårfjerning med laser og flere andre behandlinger.

Laserbehandling hud i Oslo

Våre autoriserte laserterapauter har mye erfaring og gjennomgått grundig opplæring. Ved slike behandlinger er det viktig med fastsatte sikkerhetskrav som vi tilfredsstiller på en nøyaktig måte.

Kvalitetssikrede rutiner blir fulgt ved enhver tid, slik at både du og vårt personale kan utføre trygge behandlinger. Vi har en effektiv og skånsom teknologi som gir gode resultater ved behandling av sensitiv og/eller problematisk hud.

For en effektiv laserbehandling av hud anbefaler vi at du utfører denne terapien i de mørkere månedene. Du bør ikke sole deg ukene før du booker laserbehandling av hud – i tillegg bør du unngå solen i ukene etterpå.

Laserbehandling ansikt

Mange ønsker laserbehandling av ansikt, enten det er grunnet rynker eller ønske om en hudfornyelse.

Ved hjelp av en laserbehandling i Oslo kan man stramme huden og gi den en ny glød. Selv om man ikke kan fjerne rynker fullstendig med kun én laserbehandling, kan man godt kunne se en reduksjon for hvert besøk hos oss på legesenteret.

Laserbehandling arr

Enten det er arr i ansiktet eller på andre steder på kroppen, så er den mest effektive måten å redusere synligheten av arr gjennom laserbehandling.

Laserbehandling av arr fungerer ofte godt på alle slags hudtyper. Resultatene av laserbehandling av arr varierer fra person til person, men ofte etter kort tid vil man kunne se forbedringer.

Kosmetisk hudpleie

Hos oss i Vi kan helse har vi også andre kosmetiske behandlinger. Du vil se at laserbehandlingen blir utført på en trygg måte med den beste teknologien.

Samtidig har vi konkurransedyktige priser og serviceinnstilt personale. Vi er kjente for å ta godt vare på alle våre pasienter, vi lytter til de og ønsker at du som vår besøkende til enhver tid skal kjenne deg velkommen hos oss.

Vi snakker gjerne med deg. Du kan ringe oss per telefon 48840717 eller skrive til oss på e-post post@metrolegesenter.no.