Laserbehandling av både kropp og ansikt kan trygt utføres ved bruk av laser. Når dette gjennomføres av autoriserte behandlere kan man forvente gode resultater.

En laserbehandling hos Vi kan helse innebærer blant annet:

● Hårfjerning med laser
● Fjerne lyse hår med laser

Vi jobber hardt for å ha den nyeste teknologien med en innovativ og trygg fremtreden. Det er viktig for oss å kunne tilby kun de beste behandlingene til alle våre pasienter.

Vi behandler personer med alle hudfarger og hårfarger. Denne nye teknologien fjerner både de lyseste hårene på individer med lys hud, og samtidig mørk hud med mørkere hår.

Med et moderne og effektivt utstyr kan vi utføre hårfjerning med laser på en rask og skånsom måte for både kropp og ansikt.

For en personlig analyse av din hudtype er du hjertelig velkommen til å kontakte oss for en uforpliktende samtale på enten telefon 48840717 eller e-post post@metrolegesenter.no.

Permanent og smertefri hårfjerning med laser

Ønsker du å fjerne hårene på kroppen din “permanent og smertefritt”? Vi har løsningen for deg!

Den nye laseren kombinerer stråler i ulike bølgelengder for å gi deg best mulig effekt. Den har pulserende lysstråler som går etter melaninet i hårroten, samtidig som den er kombinert med radiofrekvente bølger som varmer opp hårsekken uten å skade huden.

Dette gjør det mulig for ALLE å ta i bruk behandlingen. Vi behandler personer med alle hudfarger og hårfarger. Denne nye teknologien fjerner både de lyseste hårene på individer med lys hud, og samtidig mørk hud med mørkere hår.

Ulike farger på hår og hud. SHR/IPL/ E-light laseren fjerner hårene dine “smertefritt”.

Den kan brukes på hele kroppen og er både for kvinner og menn som er plaget med hår.

Vi kan hjelpe deg å fikse hårlinjen på skjeggveksten, eller fjerne hårene under armene “permanent”.

Hvor lenge varer hårfjerning med laser?

Det er mange som spør oss hvor lenge hårfjerning med laser faktisk varer. Dette er svært individuelt fra person til person, og resultatene av hårfjerningen beror på flere faktorer.

Disse faktorene er blant annet hvilket område man ønsker å behandle og antall ganger man utfører behandlingen. I tillegg påvirker din hudtype, samt tykkelsen og fargen på håret som du ønsker å fjerne.

Intervaller mellom hver enkelt behandling er nødvendig, og man kan også forvente seg at det muligens kan ta mellom tre til ti utførelser for det beste resultatet.

Før og etter gjennomført behandlingsplan.
Klienten ønsket å fjerne skjegget sitt permanent.
Før og etter behandling på underarmer.

Hva koster hårfjerning med laser?

Alle våre priser er konkurransedyktige. Vi ønsker å kunne tilby hårfjerning med laser til en god pris slik at flere har muligheten til å benytte seg av tjenesten.

Dersom du vil vite pris på et spesifikt område for hårfjerning med laser, ta gjerne kontakt med oss! Vi er her for deg og svarer raskt på alle forespørsler.

Markedets beste lasere utført av autoriserte behandlere

Vårt personale er medisinsk utdannet og benytter seg av markedets beste lasere. Det finnes også behandling for hudoppstramming/ cellulittbehandling med laser eller om du ønsker å fjerne aknearr, pigmenter eller blodårer med laser.

Du er hjertelig velkommen til å kontakte oss for en samtale om hvordan vi kan hjelpe deg med din laserbehandling på e-post post@metrolegesenter.no eller telefon 48840717.

Vi håper å høre fra deg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *