Ipl bruker pulserende lysstråler som går gjennom hudens overflate, og målrette mot et bestemt område i det underliggende vevet. Ved behandling av pigmentering får laseren pigmentet til å brytes ned i mindre partikler, før det stiger opp til overflaten av huden for å flasse bort som en del av kroppens naturlige helingsprosess.

Som en rødhet og rosacea-behandling fungerer det ved å bruke lysenergien som går målrettet mot blodårene under det ytre laget av huden. Dette utløser kroppens naturlige helbredelsesrespons, som bryter ned det skadede vevet og danner nye celler, noe som resulterer i klarere, mer oppdatert hud

Laserbehandling for Rosacea. Her kan ikke sykdommen i seg selv behandles med laser, men symptomene som rødhet forsvinner med vår Vascular Removal Laser.
Fjerning av acne arr og hudoppstramming kombinert.
Her ønsket pasienten en strammere hud, samt fjerning av arr etter acne
Hos oss kan du kombinere ulike behandlinger under samme behandlingsøkt.

Hvordan fjerne akne arr?

Det er ikke kun hårfjerning man kan utføre med hjelp av en laserbehandling. Det å fjerne arr eller akne arr med laser blir stadig mer populært i dag.

De mest effektive behandlingene for fjerning av arr er gjennom blant annet kjemisk peeling eller laserbehandling. Laser fungerer nettopp på en slik måte at den går dypere ned og fornyer huden som blir behandlet – som igjen betyr at huden vil regenerere seg og komme tilbake sterkere enn tidligere med et penere resultat.

Våre behandlere tar en grundig analyse av din hud og hvordan vi kan hjelpe deg med forbedringene. Her vil vi utføre en god behandlingsplan for å kunne redusere synligheten av arrene dine.

Vi har også andre laserbehandlinger, disse blant annet hårfjerning med laser eller hudoppstramming/ cellulittbehandling med laser. Ta kontakt med oss for mer informasjon!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *