Ved avbestilling av time ring 48840717. Midlertidige åpningstider fra november er mandag-fredag 12:00-20:00, lørdag 11:00-15:00. Alle må møte med munnbind.

Kontakt

Telefon : 48840717

Spørsmål?

Gynekolog Pavol Zubor

Pavol har 19 års erfaring som spesialist i gynekologi og fødselshjelp. Han har jobbet ved flere store sykehus i Europa og i Norge. I dag som overlege på Radiumhospitalet OUS. Der er han mest fokusert på premaligne lidelser, gyn. kreft behandling, fremfall / lekkasjeproblematikk og endometriose. Pavol utreder og behandler alle gynekologiske sykdommer og problemstillinger. Han utfører også 3D-ultralyd av gravide og har spesialkompetanse i høyrisiko svangerskapsomsorg (f.eks. premature, truende fødsler, tvillinger eller veksthemning). Pavol er også professor innenfor faget gynekologi.

Bestill time

Gynekolog Aiva Lauzikiene

Aiva har 34 år erfaring i fødselshjelp og kvinnesykdommer. Hun har jobbet som overlege i fødselshjelp og kvinnesykdommer siden 2009 på sykehuset Innlandet. Hun tar 3D og 4D ultralyd av foster, og behandler alle gynekologiske problemstillinger. Hun snakker flytende norsk, litauisk, russisk, og engelsk.

Bestill time

Gyn.lege Azza Elnadjar

Azza tok sin legeutdannelse ved Pierre Marie Curie- Universitetet i Paris. Hun har bred erfaring med gynekologiske problemstillinger. Hun har jobbet med sårbare grupper, og jobbet som lege i velferdsetaten i Oslo. Azza utfører rutineundersøkelser, og ultralydundersøkelser / svangerskapsoppfølging. Hun tilbyr også allmennlegetimer. Azza snakker norsk, fransk, arabisk og engelsk.

Bestill time

Gyn.lege Taskeen Shafiq

Taskeen har 6 års erfaring i gynekologi og fødselshjelp.Hun har jobbet på Kvinneklinikken på Oslo Universitetssykehus i 3 år og på Kvinneklinikken på sykehus i Telemark og i Førde. Hun snakker flytende urdu, punjabi , norsk og engelsk. Hun tar også allmennlegetimer.

Bestill time

Gynekolog Kjell Isachsen Jr.

Kjell har 25 års erfaring som overlege i gynekologi og fødselshjelp ved flere sykehus i Norge og Danmark. Han utreder og behandler alle gynekologiske sykdommer og problemstillinger, og utfører ultralyd og 3D-ultralyd av gravide. Han har spesialkompetanse innenfor blødningsforstyrrelser, fremfallsproblematikk, og urinlekkasje. Kjell tar også allmennlegetimer.

Bestill time

Hudlege Weini Habtemariam

Hudlege Weini er godkjent hudspesialist i Norge. Hun tok sin spesialitet innen hudsykdommer i Italia ved Bologna Universitetet (1997-2002). Hun er en erfaren hudlege, og har jobbet på forskjellige hudklinikker i Norge siden 2003, og har erfaring med alle hudtyper. Hun har spesialkompetanse innen hudkreft, dermatologisk kirurgi, fotodynamisk terapi (PDT) og kan ellers mye om de fleste hudsykdommene. Weini er grundig og omsorgsfull.

Bestill time

Lege for hud - Lina

Lina tok sin videreutdanning i dermatologi i Syria ved Damaskus universitet 2010-2015, og har jobbet på klinikker i forskjellige land siden hun var ferdig utdannet lege. Hun behandler lidelser knyttet til hud, negler, og hårsykdommer. Hun utfører også kosmetiske behandlinger som botox, prp, laser, mesotherapie, og peeling.

Bestill time

Ira - Laserspesialist

Ira er vår laserspesialist. Hun er alltid serviceminded og nøyaktig i utførelsen av laserbehandlingene. Hun studerer ellers til tannlege, og er vår solstråle.

Bestill time til laserbehandling

Tannlege Angelina Grønli

Angelina har lang praktisk erfaring som tannlege i kirurgi (tanntrekking), endodonti (rotfyllinger), periodonti (behandling av tannkjøttsykdommer) og i protetikk (erstatning av tenner med kroner og bro), utfører estetisk tannbehandling: restaurering tenner med kompositt , tannbleking. Angelina behandler pasienter med tannlegeskrekk.

Bestill time

Tannlege Sharveen Ashraf

Sharveen har dobbel master med sterk akademisk bakgrunn. Master i odontologi og M.Phil i internasjonal samfunnshelse fra Universitetet i Oslo (UiO). Hun har lang praktisk erfaring innen periodonti, rotfylling, konserverende, estetisk tannbehandling med kompositt, tannbleking, kirurgi og akutt tannbehandling (tannsmerter/hevelse i munnen/mistet fylling, bro, krone osv). Sharveen er dyktig og erfaren tannlege som alltid tenker på det beste for pasientene.

Bestill time

Sayed - Tannhelsesekretær og vaksinatør

Sayed er en flink tannhelsesekretær med over 8 års erfaring. Han har også tidligere jobbet som farmasøyt og som apotektekniker. Sayed er alltid blid og imøtekommende. Sayed er også kompetent til å sette vaksiner.

Bestill time

Kjersti - tannlege -og legesekretær

Kjersti har jobbet på klinikken i 6 år. Hun har ansvaret på legeseiden, utfører lab- tjenester og hjelper tannlegene, og er vår alles gode Kjersti.

Fanny - daglig leder

Fanny har jobbet på Vi kan helse - Metro legesenter siden 2018, og er i dag daglig leder, med overordnet ansvar for den daglige driften for både leger, tannleger og personal.