Ved avbestilling av time ring 91901204 / 48840717. Midlertidig åpningstider grunnet Koronasituasjonen:

Mandag til fredag: 12:00-20:00. Lørdag: 11:00-15:00.

Alle må møte med munnbind.

Kontakt

Spørsmål?

Gyn.lege Azza Elnadjar

Azza tok sin legeutdannelse ved Pierre Marie Curie- Universitetet i Paris. Hun har bred erfaring med gynekologiske problemstillinger. Hun har jobbet med sårbare grupper, og jobbet som lege i velferdsetaten i Oslo. Azza utfører rutineundersøkelser, og ultralydundersøkelser / svangerskapsoppfølging. Hun tilbyr også allmennlegetimer. Azza snakker norsk, fransk, arabisk og engelsk.

Bestill time

Gyn.lege Taskeen Shafiq

Taskeen har 6 års erfaring i gynekologi og fødselshjelp.Hun har jobbet på Kvinneklinikken på Oslo Universitetssykehus i 3 år og på Kvinneklinikken på sykehus i Telemark og i Førde. Hun snakker flytende urdu, punjabi , norsk og engelsk.

Bestill time

Hudlege Weini Habtemariam

Hudlege Weini er godkjent hudspesialist i Norge. Hun tok sin spesialitet innen hudsykdommer i Italia ved Bologna Universitetet (1997-2002). Hun er en erfaren hudlege, og har jobbet på forskjellige hudklinikker i Norge siden 2003, og har erfaring med alle hudtyper. Weini er den legen hos oss som vi anbefaler at tar seg av akne-problematikk. Hun har spesialkompetanse innen hudkreft, dermatologisk kirurgi, fotodynamisk terapi (PDT) og kan ellers mye om de fleste hudsykdommene. Weini er grundig og omsorgsfull.

Bestill time

Ira - Laserspesialist

Ira er vår laserspesialist og injektør. Hun er alltid serviceminded og nøyaktig i utførelsen av laserbehandlingene og andre injeksjonsbehandinger. Hun studerer ellers til tannlege, og er vår solstråle.

Bestill time til laserbehandling

Tannlege Angelina Grønli

Angelina har lang praktisk erfaring som tannlege i kirurgi (tanntrekking), endodonti (rotfyllinger), periodonti (behandling av tannkjøttsykdommer) og i protetikk (erstatning av tenner med kroner og bro), utfører estetisk tannbehandling: restaurering tenner med kompositt , tannbleking. Angelina behandler pasienter med tannlegeskrekk.

Bestill time

Sayed - Tannhelsesekretær og vaksinatør

Sayed er en flink tannhelsesekretær med over 8 års erfaring. Han har også tidligere jobbet som farmasøyt og som apotektekniker. Sayed er alltid blid og imøtekommende. Sayed er også kompetent til å sette vaksiner.

Bestill time

Ismahan

Ismahan har overordnet ansvar for driften hos ViKanHelse - Metrolegesenter. Hun er en blid jente, som er opptatt av kundeservice og er her for å svare på alle spørsmål.

Tannlege Ifrah Ahmed

Ifrah Ahmed er en blid og hyggelig tannlege som fullførte studiene sine ved UIO sommeren 2019. Hun jobber som tannlege i det offentlige i Gausdal Kommune.  Ifrah brenner for å gi sine pasienter behandling der hun fokuserer på kvalitet og god kommunikasjon. Hun har erfaring med utredning av alle sykdommer og problemstillinger i munnhulen. Hun er flerspåkelig, og snakker urdu og engelsk i tillegg til norsk. Hun vil være tilgjengelig torsdag til lørdag. 

Bestill time