Vi tilbyr et stort utvalg av  tjenester! Velg en time som passer best for deg.

Allsidig helse er viktig. Hos oss på Vi kan helse -Metro legesenter hjelper vi deg med ulike problemstillinger. Vi tilbyr både allmennleger, spesialiser innenfor ulike fagfelt og til og med tannleger. Vi er opptatt av samarbeid og god kommunikasjon. Her samarbeider legene og tannlegene på tvers av ulike fagfelt. Vi løser dine problemstillinger på best mulig måte og gir deg den beste servicen vi kan. Vi er her for deg. Vi kan helse – vi hjelper deg!

Vanlig sjekk (rutinekontroll) hos gynekolog

Våre gynekologer utfører vanlig sjekk (rutinekontroller) på pasienter i alle aldre. En rutinekontroll vil inneholde celleprøve (og eventuelt andre prøver), vaginal ultralyd og generell undersøkelse nedentil. Dette er også en god anledning til å snakke om helse og prevensjon, og få svar på spørsmål en måtte ha om kvinnehelse.

Celleprøve:
Alle kvinner over 25 år anbefales å ta celleprøve hvert 3. år, for å avdekke eventuelle celleforandringer i livmorhalsen. Noen kvinner anbefales å ta dette hvert år.

Dersom du melder deg til innkalling hos oss hvert år eller annenhvert år, får du rabatt på rutinekontroller.

Dersom du er på utskikk etter andre behandlinger innen gynekolog, har vi blant annet 6 ukers kontroll etter fødsel, ultralyd for gravide, fremfall og urin-inkontinens, etterkontroll etter kreftbehandling m.m.