Graviditet er et av de mest minneverdige øyeblikkene i livet. Det er et stort ønske å kunne endelig få begynne livet med den nyeste i familien og kjenne kjærligheten fylle hele ens hjerte. 

Nå kan du endelig se fantastiske bilder av barnet som enda befinner seg i magen gjennom en ultralyd for graviditet på under 25 minutter.

3D ultralyd:

En 3D ultralyd gir en helt spesiell opplevelse der man kan se barnet på samme måte som i det virkelig liv utenfor magen. ViKanHelse er med deg hele veien der du kan bevitne et mirakel som utvikler seg til å bli til et lite menneske.

Denne behandlingen kan du selvfølgelig bestille enten om du befinner deg i Oslo by eller andre områder som for eksempel Jessheim. Vår klinikk er enkel å komme frem til, uavhengig av hvor du oppholder deg den dag i dag.

Når er det best å utføre en 3D ultralyd?

Anbefaling for å gjøre en 3D ultralyd er mellom uke 24 og uke 29. Det kan tas 3D bilder både før og etter anbefalte uker, men det er ikke alltid bildene blir like vellykket med tanke på fosterets posisjon og størrelse. I tillegg fra uke 24 dersom man venter seg to stykk på en gang.

Hva koster 3D ultralyd?

Dersom du ønsker å vite pris på 3D ultralyd hos ViKanHelse er du hjertelig velkommen til å kontakte oss på telefon 48840717 eller e-post post@metrolegesenter.no. Vi svarer med glede på alle dine spørsmål og tanker!

Tidlig ultralyd:

Det kan utføres tidlig ultralyd fra så tidlig som svangerskapsuke 5 1/2 – 6 hos våre gynekologer. Da kan man se om graviditeten sitter i livmoren, og om det er anlegg for en eller flere fostre, samt kartlegge eller bekrefte svangerskapslengde. Før uke 5 1/2 vil en ikke kunne se så mye.

Når det kommer til risikovurdering, kan en bedre foreta dette rundt uke 11-13.

Medisinsk ultralyd fra uke 11-14:

Undersøkelsene går nå på babyen sin utvikling. Rundt denne tiden begynner de ytre kjønnsorganene å utvikles i retning gutt eller jente. Rundt uke 12 begynner det også å komme frem ansiktstrekk.

Organrettet medisinsk ultralyd:

Dette utføres i uke 18-20. Det utføres 2D og 3D ultralyd også. Du får muligheten til å få med deg bilder på minnepenn eller direkte på din mobiltelefon mot et lite tillegg i prisen. Vanlig utskrift av bilder er selvfølgelig også en mulighet.

En ultralydundersøkelse som viser normale forhold omkring 18. svangerskapsuke, vil med stor sannsynlighet utelukke de fleste fysiske misdannelser.
Vi bruker det beste utstyret på markedet til ultralydundersøkelser. For tiden har vi et GE Voluson-apparat.

Av og til ligger babyen litt vanskelig til. Vi prøver så langt det er mulig å få tatt gode bilder. Vi kan ikke garantere hvilket kjønn babyen har, kun komme med en antakelse. Hvis babyen ligger litt vanskelig til, kan det være utfordrende å anslå, selv om vi alltid prøver dette når det er ønskelig å vite kjønnet.Dersom du er på utskikk etter andre behandlinger innen gynekolog, har vi blant annet 6 ukers kontroll etter fødsel, rutinekontroll, fremfall og urin-inkontinens m.m.